Productafbeelding
Productafbeelding

Beschrijving

De veilige onderbouw voor elke vlonder. Wanneer vlonders op ondergronden zoals betonplaten, asfalt, natuursteen of afdichtingen van bitumen of kunststofstroken worden geplaatst, moet het hout van de onderconstructie goed tegen vocht worden beschermd. Wanneer er regen op de vlonder valt of sneeuw smelt, kan veel water langs de houten onderconstructie aflopen. Door de capillariteit komt dit water op verkeerd aangelegde steunpunten tussen het hout van de onderconstructie en de ondergrond terecht. Na korte tijd stelbegint permanent vochtig hout uiteen te vallen. De onderconstructie van de vlonder wordt langzaam vernield. Bij gebruik van HECO®-vlonderpads wordt dit proces zeer sterk vertraagd. Een speciale granulering en de geoptimaliseerde samenstelling van het rubberen granulaat voorkomt stuwvocht, omdat het water zeer snel van het hout af kan worden gevoerd, terwijl tegelijkertijd een stabiele vlonderconstructie mogelijk is.

Produkt meerwaarde

  • Vochtregulerend
  • Geluid isolerend
  • Geen waterberging
  • Onverrotbaar
  • Anti-slip
  • De pads zijn in drie diktes verkrijgbaar: 3, 8 en 20 mm (de 3 mm dikke pad is uitsluitend als vereffeningspad bedoeld)
  • De aanbevolen minimale dikte van de pads onder de houten constructie bedraagt 8 mm

Technische gegevens

GTIN/EAN 4019787497718
Artikelnummer 49771
Oppervlakte zwart, antislip
Materiaal rubberkorrels

Downloads

De gebruiker heeft het verzoek om locatiegegevens afgewezen. Zonder locatiegegevens kunnen de Google Maps-kaart en de afstand naar de lokale detailhandelaar worden geleverd. Er zijn geen geolocatiegegevens beschikbaar. Er is bij het verzoek om de locatiegegevens van de gebruiker een time-out opgetreden. Er is een onbekende fout opgetreden.