Productafbeelding
Productafbeelding

Beschrijving

De HECO toepassingsset "Vlonder 1" is een ideaal startpakket voor jouw project. Het bevat de juiste schroeven en accessoires voor comfortabele verwerking. Verpakt in de praktische en robuuste L-BOXX 238 is het direct klaar voor gebruik en gemakkelijk te vervoeren. De HECO toepassingssets zijn tijdelijk verkrijgbaar in een beperkte oplage.

De HECO-TOPIX-plus vlonderschroef van roestvrij staal werd speciaal aangepast aan de eisen van vlondermontagewerkzaamheden. De schroef met glijcoating kan gemakkelijk verwerkt en dankzij de kleine kop zonder problemen verzonken worden. Er is ook aan de uitstraling gedacht – het roestvrijstalen oppervlak kan zich laten zien en past optimaal bij esthetisch aantrekkelijke houtconstructies.

De HECO-L-Boxx 238 is gemaakt van schokbestendig en slagvast ABS-kunststof en is compatibel met het modulaire L-BOXX-systeem. Het zorgt niet alleen voor een veilige opslag van kleine onderdelen, maar maakt ook gemakkelijk transport en georganiseerde opslag mogelijk. Geen losse onderdelen meer, alles is netjes en overzichtelijk op één plek opgeborgen. De HECO-L-Boxx 238 wordt geleverd zonder scheidingsysteem en schuiminzet en dient als individuele opbergoplossing voor HECO-gebruikers die met het L-Boxx-systeem werken.

Leveringsomvang:
HECO-TOPIX-plus vlonderschroef 5,0 x 60, platverzonken kop met freesribben, deeldraad, HECO-Drive, roestvrij staal A2, 1.600 st.
HECO-vlonderboor, 1 pce.
Lange bits 70 mm, HECO-Drive, HD-20, 3 st.
HECO-assortimentskoffer L-BOXX 238, 1 st.

Buitenafmetingen: 445 x 358 x 254 mm
Binnenafmetingen: 378 x 303 x 203 mm
Gewicht: 12,5 kg

Produkt meerwaarde

  • HECO-TOPIX-punt maakt voorboren overbodig, vermindert het risico van splijten van het hout en maakt kleinere rand- en asafstanden mogelijk.
  • Kleine kop met freesribben voor makkelijk en netjes inschroeven
  • GripFit: HECO-Drive maakt werken met één hand mogelijk. Ook roestvrijstalen schroeven "plakken" veilig op het bit vast.
  • Schachtribben verminderen het inschroefdraaimoment
  • Robuuste en duurzame opbergoplossing
  • Eenvoudig transport
  • Stapelbaar binnen het L-Boxx-systeem

Technische gegevens

GTIN/EAN 4019787631051
Artikelnummer 63105
De gebruiker heeft het verzoek om locatiegegevens afgewezen. Zonder locatiegegevens kunnen de Google Maps-kaart en de afstand naar de lokale detailhandelaar worden geleverd. Er zijn geen geolocatiegegevens beschikbaar. Er is bij het verzoek om de locatiegegevens van de gebruiker een time-out opgetreden. Er is een onbekende fout opgetreden.