Productafbeelding
Productafbeelding

Beschrijving

De HECO toepassingsset "TimberConnect" is een ideaal startpakket voor jouw project. Het bevat de juiste schroeven en accessoires voor comfortabele verwerking. Verpakt in de praktische en robuuste L-BOXX 238 is het direct klaar voor gebruik en gemakkelijk te vervoeren. De HECO toepassingssets zijn tijdelijk verkrijgbaar in een beperkte oplage.

Bij de bevestiging van houten onderdelen op beton werden tot nu toe schroefankers, spreidpluggen, chemische betonankers of ingemetselde draadstangen gebruikt. Een alternatief voor deze oplossingen is de MMS-TC van HECO®. Deze bestaat uit een MULTI-MONTI®-betonschroefdraad en wordt aangevuld door een houtschroefdraad voor bevestigingen van houten onderdelen. Het schroefanker wordt in doorsteekmontage in boorgaten overeenkomstig de kerndiameter van beton- en houtschroefdraad machinaal vastgeschroefd. De kleine kop kan daarbij in het hout worden verzonken. Voor alle houtdiktes is één schroefanker voldoende. De voorschriften van de overdracht van de belasting van hout worden bepaald aan de hand van Eurocode 5. Bij het gebruik van de MMS-TC mag bij dwarslasten volgens de buigvoorschriften volgens ETAG 001 van bijlage C afgezien worden, terwijl dit bij traditionele pluggen wel vereist is. Naast een hogere draaglast, ontstaan hier ook duidelijk hogere overdraagbare dwarslasten, die niet afhankelijk zijn van de dikte van het monatageonderdeel. De bewijzen conform goedkeuring Z-21.1-1879 voor de MULTI-MONTI-TC zijn gebaseerd op de ETAG (beton) en Eurocode 5 (houtaansluiting).

De HECO-L-Boxx 238 is gemaakt van schokbestendig en slagvast ABS-kunststof en is compatibel met het modulaire L-BOXX-systeem. Het zorgt niet alleen voor een veilige opslag van kleine onderdelen, maar maakt ook gemakkelijk transport en georganiseerde opslag mogelijk. Geen losse onderdelen meer, alles is netjes en overzichtelijk op één plek opgeborgen. De HECO-L-Boxx 238 wordt geleverd zonder scheidingsysteem en schuiminzet en dient als individuele opbergoplossing voor HECO-gebruikers die met het L-Boxx-systeem werken.

Leveringsomvang:
MULTI-MONTI TimberConnect 10 x 130, 200 st.
Zetgereedschap voor MMS-TC Ø10, T-45, 1 st.
Coffret HECO L-BOXX 238, 1 st.

Buitenafmetingen: 445 x 358 x 254 mm
Binnenafmetingen: 378 x 303 x 203 mm
Gewicht: 14,0 kg

Produkt meerwaarde

  • Zeer geschikt voor vastzetten van houten onderdelen op massief metselwerk en beton
  • Machinaal plaatsen is zonder problemen mogelijk
  • Overbrenging van hoge trek- en dwarskrachten zonder extra constructieve inspanningen
  • De MMS-TC kan in het hout worden verzonken, daarom is één product voldoende voor vele houtdiktes
  • Robuuste en duurzame opbergoplossing
  • Eenvoudig transport
  • Stapelbaar binnen het L-Boxx-systeem

Technische gegevens

GTIN/EAN 4019787631044
Artikelnummer 63104
De gebruiker heeft het verzoek om locatiegegevens afgewezen. Zonder locatiegegevens kunnen de Google Maps-kaart en de afstand naar de lokale detailhandelaar worden geleverd. Er zijn geen geolocatiegegevens beschikbaar. Er is bij het verzoek om de locatiegegevens van de gebruiker een time-out opgetreden. Er is een onbekende fout opgetreden.