Productafbeelding
Productafbeelding

Beschrijving

De HECO toepassingsset "Tellerkop 1" is een ideaal startpakket voor jouw project. Het bevat de juiste schroeven en accessoires voor comfortabele verwerking. Verpakt in de praktische en robuuste L-BOXX 238 is het direct klaar voor gebruik en gemakkelijk te vervoeren. De HECO toepassingssets zijn tijdelijk verkrijgbaar in een beperkte oplage.

De HECO-TOPIX-plus tellerkopschroef is met haar eigenschappen compleet ontworpen voor de constructieve houtbouw. De schroef beschikt over een grotere kopdiameter en kan dankzij dit vergrote oplegvlak duidelijk hogere lasten afdragen dan platverzonken plaatschroeven. Tegelijkertijd zorgt deze schroef voor een aanzienlijke vermindering van het aantal noodzakelijke bevestigingspunten. De variant met deeldraad beschikt over schachtribben die het inschroefdraaimoment verminderen en voor een spanningsvrije verbinding zorgen. De optimale schroefdraadspoed zorgt voor gemakkelijker en snel inschroeven. Bovendien staat de gepatenteerde HECO-TOPIX-punt garant voor minder scheurvorming en is snel vastschroeven zonder voorboren of voorverzinken mogelijk. Het resultaat: een snelle en veilige montage met een tot wel 30% kortere verwerkingstijd.

De HECO-L-Boxx 238 is gemaakt van schokbestendig en slagvast ABS-kunststof en is compatibel met het modulaire L-BOXX-systeem. Het zorgt niet alleen voor een veilige opslag van kleine onderdelen, maar maakt ook gemakkelijk transport en georganiseerde opslag mogelijk. Geen losse onderdelen meer, alles is netjes en overzichtelijk op één plek opgeborgen. De HECO-L-Boxx 238 wordt geleverd zonder scheidingsysteem en schuiminzet en dient als individuele opbergoplossing voor HECO-gebruikers die met het L-Boxx-systeem werken.

Leveringsomvang:
HECO-TOPIX-plus 8,0 x 180, Tellerkop, deeldraad, T-Drive, verzinkt blauw, 200 st.
HECO-TOPIX-plus 8,0 x 200, Tellerkop, deeldraad, T-Drive, verzinkt blauw, 200 st.
Lange bits 70 mm, HECO-Drive, HD-40, 3 st.
HECO-assortimentskoffer L-BOXX 238, 1 st.

Buitenafmetingen: 445 x 358 x 254 mm
Binnenafmetingen: 378 x 303 x 203 mm
Gewicht: 20,9 kg

Produkt meerwaarde

  • HECO-TOPIX-punt maakt voorboren overbodig, vermindert het risico van splijten van het hout en maakt kleinere rand- en asafstanden mogelijk.
  • Hogere lastoverdracht door vergroot klemvlak van de kop
  • Schachtribben verminderen het inschroefdraaimoment
  • Goedgekeurd en bewaakt product
  • Robuuste en duurzame opbergoplossing
  • Eenvoudig transport
  • Stapelbaar binnen het L-Boxx-systeem

Technische gegevens

GTIN/EAN 4019787631075
Artikelnummer 63107
De gebruiker heeft het verzoek om locatiegegevens afgewezen. Zonder locatiegegevens kunnen de Google Maps-kaart en de afstand naar de lokale detailhandelaar worden geleverd. Er zijn geen geolocatiegegevens beschikbaar. Er is bij het verzoek om de locatiegegevens van de gebruiker een time-out opgetreden. Er is een onbekende fout opgetreden.