Productafbeelding
Productafbeelding

Beschrijving

De HECO toepassingsset "Gevel 1" is een ideaal startpakket voor jouw project. Het bevat de juiste schroeven en accessoires voor comfortabele verwerking. Verpakt in de praktische en robuuste L-BOXX 238 is het direct klaar voor gebruik en gemakkelijk te vervoeren. De HECO-toepassingssets zijn tijdelijk verkrijgbaar in een beperkte oplage.

De HECO-TOPIX-plus gevelschroef met veranderlijke schroefdraadspoed trekt de gevelplanken veilig op de onderconstructie, zonder dat de kop diep in het hout hoeft te worden verzonken. De gevel wordt via het schroefdraad vastgehouden en axiaal vastgezet. Hierdoor worden hogere treklasten bereikt. Minder bevestigingspunten en een hogere rendabiliteit van de geveluitvoering zijn het gevolg. Door het gebruik van een voldraad bestaat de functie van de kop uitsluitend uit de opname van de schroefaandrijving. De HECO-TOPIX-plus gevelschroef heeft daarom een kleine lenskop waarmee eenvoudige, onzichtbare montages mogelijk zijn en waardoor eventueel ook minder stuwvocht ontstaat. De schroeven zijn in roestvrij staal A2 uitgevoerd. Corrosieproblemen als gevolg van weersinvloeden – bijvoorbeeld roestende schroeven – zijn beslist uitgesloten.

De HECO-L-Boxx 238 is gemaakt van schokbestendig en slagvast ABS-kunststof en is compatibel met het modulaire L-BOXX-systeem. Het zorgt niet alleen voor een veilige opslag van kleine onderdelen, maar maakt ook gemakkelijk transport en georganiseerde opslag mogelijk. Geen losse onderdelen meer, alles is netjes en overzichtelijk op één plek opgeborgen. De HECO-L-Boxx 238 wordt geleverd zonder scheidingsysteem en schuiminzet en dient als individuele opbergoplossing voor HECO-gebruikers die met het L-Boxx-systeem werken.

Leveringsomvang:
HECO-TOPIX-plus gevelschroef 4,5 x 50, roestvrij staal A2, 2.000 st.
Lange bits 70 mm, HECO-Drive, HD-20, 3 st.
HECO-assortimentskoffer L-BOXX 238, 1 st.

Buitenafmetingen: 445 x 358 x 254 mm
Binnenafmetingen: 378 x 303 x 203 mm
Gewicht: 10,5 kg

Produkt meerwaarde

  • Aantrekken en fixeren van de gevelplank met één schroef
  • Robuuste en duurzame opslagoplossing
  • Kleine lenskop voor optische mooie montage en minder vochtophoping
  • GripFit: HECO-Drive maakt werken met één hand mogelijk. Ook roestvrijstalen schroeven "plakken" veilig op het bit vast.
  • Robuuste en duurzame opbergoplossing
  • Eenvoudig transport
  • Stapelbaar binnen het L-Boxx-systeem

Technische gegevens

GTIN/EAN 4019787631020
Artikelnummer 63102
De gebruiker heeft het verzoek om locatiegegevens afgewezen. Zonder locatiegegevens kunnen de Google Maps-kaart en de afstand naar de lokale detailhandelaar worden geleverd. Er zijn geen geolocatiegegevens beschikbaar. Er is bij het verzoek om de locatiegegevens van de gebruiker een time-out opgetreden. Er is een onbekende fout opgetreden.