Productafbeelding
Productafbeelding

Beschrijving

Gelijkmatig voegenbeeld ook bijvloerplanken die niet recht zijn. Als vlonderbekledingen zonder voegvormende bevestigers worden uitgevoerd, raden wij aan om elke voeg met een tijdelijk geplaatste afstandhouder tot stand te brengen. Afhankelijk van de houtsoort en montagevochtigheid moet de voegbreedte bij het leggen van de vlonder worden gevormd, zodat de vlonder er bij gebruik mooi uitziet. Voor de vorming van de gewenste voegbreedte zijn de HECO®-afstandhouders in drie afmetingen verkrijgbaar, waarbij een verpakkingseenheid een totaalpakket vormt. Voor voegbreedten van 3, 5 en 7 mm zitten elk 8 afstandhouders in de kunststof box. Er kan op deze manier aan meerdere bevestigingsplaatsen tegelijkertijd worden gewerkt.

Produkt meerwaarde

  • De kleurcodering van de afstandhouders voorkomt een verwisseling bij het aanleggen van de vlonder
  • Door de vorm van de afstandhouders wordt voorkomen dat deze tussen de planken in de voegenspleet kunnen vallen
  • Dankzij de greep kan de afstandhouder ook als hij stevig zit vastgeklemd makkelijk worden verwijderd
  • De randen van de afstandhouder zijn op belangrijke plaatsen behandeld/afgeschuind; deuken in het hout worden op deze manier voorkomen
  • 8 st. x 3 mm (blauwe afstandhouder)
  • 8 st. x 5 mm (rode afstandhouder)
  • 8 st. x 7 mm (gele afstandhouder)

Technische gegevens

GTIN/EAN 4019787497749
Artikelnummer 49774
De gebruiker heeft het verzoek om locatiegegevens afgewezen. Zonder locatiegegevens kunnen de Google Maps-kaart en de afstand naar de lokale detailhandelaar worden geleverd. Er zijn geen geolocatiegegevens beschikbaar. Er is bij het verzoek om de locatiegegevens van de gebruiker een time-out opgetreden. Er is een onbekende fout opgetreden.